PAVA Centret i Silkeborg

- et familieejet værksted

Silkeborg PAVA Center er familieejet og blev etableret i 1981 af Niels Johansen. I februar 2010 overtog sønnen Thomas Johansen, som nu (2018) har 16 års erfaring som autoriseret rustbeskytter, ejerskabet og driver nu Pavacentret. Virksomhedens nøgleord må være kvallitetsprodukt, kvallitetsarbejde og rimelige priser.

Status September 2015. Udvidede Silkeborg Pavacenter med Pava Bilsyn! Synshallen er drevet af Mekaniker og synsmand Chris Bang Andersen.

Vi tilbyder alt inden for...

  • Rustbeskyttelse
  • Bilsyn
  • Klargøring og bilpleje
  • Rens og imprægnering af bådkalecher og markiser
  • ... og så tilbyder vi ikke mindst råd og vejledning til vores "Gør det selv"-produkter.

Høj kvalitet og god service - Kvalitetskontrol

Kvalitet og god service er i højsædet hos os. Derfor bliver der hver måned i samarbejde med Autobranchen Danmark udført kvalitetskontrol på tilfældigt udvalgte biler. Kontrollen bliver udført på Silkeborg Pavacenter, og er kundens sikkerhed for en behandling af allerhøjeste kvallitet.

PAVA - et dansk og miljøvenligt produkt

PAVA rustbeskyttelse er et dansk udviklet kvalitetsprodukt fremstillet på voksbasis (PV213/PV400) og er ISO- og miljøcertificeret. Det er udviklet specielt med henblik på at kunne modstå det barske danske klima, der kan være hård mod din bil.

PAVA er en landsdækkende kæde af mere end 80 rustbeskyttelsescentre.

Via intens produktudvikling og et konstant udviklende kendskab til bilbranchen har PAVA opnået en solid position som en af Danmarks førende producenter af rustbeskyttelse. Vores behandlingsmetode er udviklet i tæt samarbejde med Teknologisk Institut samt flere danske bilimportører. Det gør, at vi kan garantere en kvalitetssikker og serviceminded kundetilfredshed inden for alle bilmærker.

Bonusinfo! Pava står for Poul Anette Vera Andersen og havde sin spæde fødsel i en garage i Ringkøbing i starten af 70érne. Anette driver idag Pava Produkter A/S.